Galleri

Fyra nyanser av dig

En nyanserad inspirationsföreläsning

om din personliga beteendestil!

Fyra nyanser av dig har emottagits mycket väl. Löpande utvärderingar ger kontinuerligt över 4,8 i utvärderingssnitt (på en femgradig skala). Vi kan lova en minnesvärd föreläsning som ger verktyg som du omedelbart kan tillämpa och som du kommer ihåg i decennier. Här kan du lyssna på en nöjd deltagare.

Vad är Fyra nyanser av dig? Det är ett roligt och lättsamt sätt att inte bara lära känna dig själv, utan även dina kollegor. Här är en kort introduktion och teaser. Tid 0.37 min.

Det är en fantastisk resa där du får lära känna mer om dig själv. Du får en spegel, inte bara på ditt fysiska utseende utan också på ditt beteende. Det är ett sätt att bli bättre på att kommunicera med din omgivning. Här en introduktion och förklaring om vad Fyra nyanser av dig handlar om. Tid 1.30 min.

Fyra nyanser av dig - Hur funkar det? Steg för steg hur du tar dig från registrering av eventet till att sitta med en individuellt skapad rapport om din personliga beteendestil samtidigt som föreläsningen förklarar innehållet. Tid 1.57 min.