Om oss

Om Robert och Tom

Vi som levererar ”Fyra Nyanser av dig” är Robert Dimmlich och Tom Ohlsson. Båda är certifierade i DISC samt vana utbildare och föreläsare.

Fyra nyanser av dig

En nyanserad inspirationsföreläsning

om din personliga beteendestil!

Robert

Robert Dimmlich är beteendevetare i grunden och har genom sitt yrkesverksamma liv arbetat åt Göteborgs utbildningsförvaltning och Försvarsmakten. Varit företagsledare inom IT-sektorn och VD åt flera branschorganisationer. Robert har också under flera år varit egen företagare samt haft ett stort ideellt intresse med många olika förtroendeuppdrag. Robert har skrivit två fackböcker inom gruppdynamik och ledarskap. Gett 100-tals föreläsningar och utbildningar.

 

www.dimmlich.com

Tom

Tom Ohlsson har mångårig erfarenhet av styrelsearbete och sitter idag som ordförande i Sveriges Franchisetagare och som vice ordförande i Svensk Bensinhandel samt styrelseledamot i OKQ8 Affärsmannaförening. "Min största drivkraft är att genom ekonomi och ledarskapsutbildningar få andra småföretagares livsverk ännu mer lönsamma."

 

www.tomarrow.se

Förvänta dig det bästa

Roberts och Toms utbildningar och föreläsningar ges på högsta professionsnivå. Alltid väl förberedda och med snittbetyg på över 4,8 på en femgradig skala. Du kan förvänta dig det bästa – för det kommer du att få!